Informatii Companie Fondatoare (Xpro Models)

Scurt istoric social al Xpro Models

In IT&C suntem pe piata din Romania din Aprilie 2003

cu un numar restrans de angajati, Xpro Models este in prezent unul dintre principalii furnizori de solutii la cheie, implementari erp, raportare, baze de date, etc. Ne-am propus sa oferim cele mai de calitate servicii, suntem in continua dezvoltare si nu ne vom opri aici. Unile dintre cele mai mari corporatii din Romania au decis sa lucreze cu Xpro Models, prin contracte pe termen lung sau project based, avand oportunitatea sa isi dezvolte resursele si conceptele, sa lucreze cu o echipa ambitioasa si dinamica care si-a propus sa revolutioneze piata IT&C. Angajatii nostri sunt persoane cu o dezvoltare intelectuala de varf, instruiti sa dezvolte si sa asigure standardele clientilor nostri, in vederea asigurarii rezultatelor optime.

Revenire la Pagina Acasa

In comert Mai 2011 - August 2013
In turism din August 2011

Xpro Models a inceput in statiunea Vama Veche prin magazinul Nicio paine nu-i ca berea, continuand apoi cu terasa Goa Sunrise in Iunie 2011.
In August 2011 apare prima data Goa Sunrise Camping si aparand astfel prima comunitate hippie din Romania.
In Mai 2012 se extind amenajarile Goa Deco iar in Iunie odata cu primele evenimente Goa comunitatea hippie ajunge la maturitate.
In Mai 2014 se construieste prima unitate hoteliera cu numele "Goa Sunrise" cu 22 locuri. si o suprafata de 1200mp, la 10 metri de plaja.
In Mai 2016 a inceput constructia cele de-a doua unitate hoteliera cu numele "Goa Canabis" cu 18 locuri si o suprafata de 2000mp, la 200 metri de plaja.

Istoric Cronologic