Team Player 10-100 lei/ora (200-800 lei/zi BRUT)

Asistenta


ATENTIE
- Acest job presupune deplasari, sedinte foto in aer liber si teambuildinguri, nu o munca de studio/birou.
- Chiar din perioada de training (in care sunteti retribuita) se fac deplasari, pentru a va deprinde cu acestea.


Asociatie de firme si fotografi cauta Asistenta Fotografie Part Time pentru judetele listate pentru actiuni de pregatire fotomodele feminine si realizare sedinte foto cu acestea pentru cataloage Fashion, Swimsuit, Lingerie si calendare de perete Lingerie, Kiss, Topless, Nude, Topless Kiss, Nude Kiss. Atentie acesta este un job special. Va rugam sa nu aplicati daca nu intelegeti scopul intrebarilor. Candidatele selectate vor lucra cu Fotograful Viorel Merlusca, insa impreuna cu acesta sau separat vor apare in emisiuni TV, actiuni FTV, Teambuilding-uri.

Avantaje:
- Posibilitati de avansare ca Team Player FullTime, Asistenta Manager Full Time, Antrepenor, Moderator Televiziune;
- Program flexibil (ideal pentru studente si pentru persoanele cu program flexibil) intr-un cuantum de minim 4 - maxim 20 ore/saptamana;
- Posibilitati de participare ca fotomodel, topmodel, asistent manager in contracte;
- Training Platit compus din o zi Acomodare si o 1-5 zile Training;
- Salariu Atractiv 5-90 lei/ora, 100-800 lei/zi pentru part time sau 50-500 lei/zi (1200-10000 lei/luna) pentru fulltime in functie de tipul activitatii;
- Plata lunar, bilunar, saptamanal sau la zi.

Asistenta Fotografie - Raspunsurile colorate in ROSU, sau o alta resedinta decat cele listate fac imposibila colaborarea pentru acest tip de job

 • Puteti realiza un make-up primar? (veti realiza asta in training-urile modelelor, ora in care realizati un make-up, fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca make-up-ul nu dureaza o ora, in contracte se va uza de MUA profesionist, pe care insa il puteti ajuta)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata cu rochie? (tinuta obligatorie in traininguri)
  DA NU
 • Puteti sta incaltata cu patofi cu toc? (minim 8 cm, tinuta obligatorie in traininguri)
  DA NU
 • Puteti privi o activitate in mod profesional daca vi se vede bustul in scop exemplificativ pentru a arata unor modele incepatoare pozitiile (aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei) sau in scopul de a fi aranjata pe bust in mod exemplificativ, de catre un fotograf barbat si/sau alte persoane feminine care sunt in perioada de Acomodare, atunci cand asistati la un training (aceasta ora fiind retribuita cu 30 lei) sau puteti aranja o persoana pe bust atunci cand asistati la o sedinta foto comerciala (aceasta ora fiind retribuita cu 40 lei)? (acest lucru fiind necesar deoarece modelele sunt aranjate pe toata suprafata vizibila a corpului)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata in costum de baie? (in mod exemplificativ in cadrul training-urilor fotomodelelor, aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca ati fost vazuta si numai 5 min)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata in lenjerie intima? (in mod exemplificativ in cadrul training-urilor fotomodelelor, aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca ati fost vazuta si numai 5 min)
  DA NU
 • Puteti privi o activitate in mod profesional daca sunteti vazuta fara chilot in scop exemplificativ pentru a arata unor modele incepatoare pozitiile (aceasta ora fiind retribuita cu 30 lei) sau in scopul de a fi aranjata in zona bazinului in mod exemplificativ, de catre un fotograf barbat si vazuta de modele incepatoare atunci cand asistati la un training (aceasta ora fiind retribuita cu 40 lei) si puteti aranja o persoana in zona bazinului atunci cand asistati la o sedinta foto comerciala (aceasta ora fiind retribuita cu 50 lei)? (acest lucru fiind necesar deoarece modelele sunt aranjate pe toata suprafata vizibila a corpului)
  DA NUOfertele disponibile pentru raspunsurile din aceasta coloana:

- Asistenta Fotografie

Parttime - 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 lei/ora - salariu echivalent 100-400 lei/zi (2-8 ore/zi)

Fulltime - minim 40 ore/saptamana - 5, 10, 20, 30, 40, 50, 60 lei/ora - salariu echivalent 50-320 lei/zi (2-8 ore/zi)

Pentru pozitia de Asistenta Fotografie resedintele nu pot fi decat cele listate. Asistenta Fotografie Fulltime va numai din Constanta.

Pe langa sedintele foto pentru Cataloage, pot exemplifica ca asistenta fotografie si la urmatoarele tipuri de sedinte foto pentru Calendare:

 • LINGE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei in lenjerie intima.
 • TOPLE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei topless.
 • NUDE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei nud.
 • LINGE MALE
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu barbati in lenjerie intima.
 • NUDE MALE
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu barbati nud.
 • LINGE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei si barbati in lenjerie intima.
 • TOPLE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei si barbati topless, fiind retribuita cu un bonus de 10 de lei/ora peste tipul de baza.
 • NUDE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotograii cu femei si barbati nud, fiind retribuita cu un bonus de 10 de lei/ora peste tipul de baza.
 • SARUTURI 1
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu saruturi intre o femeie si alta femeie, fiind retribuita cu un bonus de 20 de lei/ora peste tipul de baza.
 • SARUTURI 2
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu saruturi intre o femeie si un barbat, fiind retribuita cu un bonus de 20 de lei/ora peste tipul de baza.