Team Player 10-100 lei/ora (200-800 lei/zi BRUT)

Asistenta


ATENTIE
- Acest job presupune deplasari, sedinte foto in aer liber si teambuildinguri, nu o munca de studio/birou.
- Chiar din perioada de training (in care sunteti retribuita cu 200-800 lei/zi) se fac deplasari, pentru a va deprinde cu acestea.


In cateva cuvinte Team Playerul este un fotomodel de exemplu dar care NU POZEAZA (exemplificand cum trebuie sa stea modelele atunci cand sunt aranjate sau atunci cand invata sa pozeze) si un asistent Fotograf pentru completarea Fotografului (aranjand persoane prin aplicarea uleiului pe corpul modelelor si dandu-le incredere in ele)

Atributii:
- Socializeaza cu modelele pe facebook, whatsapp si telefonic (telefon de serviciu)
- Lucreaza numai cu un singur fotograf si cu mai multe fotomodele sau Team Playeri si in sedintele foto cu MUA
- Exemplifica pozitii fotografice in trainingurile modelelor ajutata de fotograf
- Exemplifica pozitionare pentru bodymakeup (aranjare la nivel de corp) in trainingurile modelelor
- Realizeaza bodymakeup (aplica ulei pe corp) in sedinte foto sau in traininguri

PASII CARE VOR FI URMATI PENTRU ANGAJARE SUNT:
1. Completare acest chestionar cu simt de raspundere si intelegerea retributiilor (din chestionar reiese ca sunteti retribuita cu 10-50 lei/ora pentru optiunile din stanga la care se adauga 10-50 lei/ora pentru optiunile din dreapta rezultand astfel un total de 10-100 lei/ora care inseamna 80-800 lei/8ore)
2A. Discutie libera pe facebook/whatsapp sub forma unui set de intrebari si explicatii
2B. Interviu Telefonic in baza chestionarului la care se va stabili forma de angajare si data de inceput. (suntem in secolul vitezei - nu consider ca este necesar sa ne intalnim pentru a discuta cateva detalii de principiu la telefon)
3. Training Platit zilnic (55 ore (echivalent 7 zile - 7zile x 8ore = 56ore))
Trainingul este compus din Accomodare (care reprezinta obisnuinta Team Player-ului cu toate elementele nonconformiste ale jobului in mod lent bazat pe o procedura psihologica complexa realizandu-se in ) si BodyTraining care este un curs de estetica a corpului uman (in care se invata pozitionarea elementelor corpului pentru un aspect superior celui natural acesta desfasurandu-se intr-un Studio Foto)
4. Job Part Time platit zilnic (in fiecare zi pentru ziua anterioara)
5. Job Full Time platit Saptamanal sau Bilunar - aceasta forma fiind stabilita de comun acord

Descriere Completa
In primul rand un Team Player este un Team Leader care poate, pe langa faptul de a fi un sef de echipa, sa exemplifice orice activitate care este facuta de catre inferiorii sai (Fotomodele) pentru ca acestia din urma sa poata lucra mai usor si in cunostinta de cauza.
In domeniul acesta Team Playerul devine sora mai mare a fotomodelelor ea fiind atat un exemplu cat si un suport empatic. Aceasta a trecut deja prin toate etapele pregatirii fotomodelului si poate sa ajute fotomodelul catre o dezvoltare armonioasa in acest domeniu. Team Playerul este o fata care a devenit foarte Open Mind deoarece nu mai pune pret pe detaliile nesemnificative si vede directia generala putand face orice activitate pe care o face Fotograful fiind astfel si un tampon intre Fotograf si Fotomodel.
Ea socializeaza cu modelele prin medii on-line si telefonic le arata cum trebuie sa stea in fotografii si atunci cand sunt aranjate prin aplicarea uleiului pe corp ajutandu-le prin exemplul ei sa se obisnuiasca mai usor si sa inteleaga specificul profesional al jobului prin deschiderea psihica pe care a dobandit-o in trainingul ei initial si nu in ultimul rand le ajuta sa se aranjeze aplicand ulei pe corpul lor inaintea unei sedinte foto (cu exceptia uleiului de nuci/autobronzant care pateaza si care va fi aplicat numai de catre fotograf)
Toti Team Playerii incep jobul cu o Acomodare, avanseaza in Part Time si daca sunt ok vor semna un contract pe perioada nedeterminata. Pentru oricare alta varianta decat Full Time plata se face zilnic iar pentru Full Time saptamanal sau bilunar. Pe langa capacitatea de a invata alte fete sa lucreze ca Team Player sau ca Fotomodel, Team Playerul va trebui sa fie o persoana careia sa-i placa activitatile in aer liber, deplasarile si intalnirile cu alti oameni, astfel toti Team Playerii vor participa la Team Buildinguri bianuale.
Pentru a deveni un Team Player vei face un training care este compus din 2 Etape:
- ACOMODARE etapa prin care esti trecuta prin toate etapele jobului fiind platita mai mult sau mai putin in functie de etapele prin care treci si eventual primind prime pentru o acomodare usoara intelegand astfel cu ce trebuie sa se obisnuiasca fetele de care vei raspunde in timpul jobului si totodata vei fi trecuta prin etapele pe care le parcurge fotograful in timpul jobului pentru a intelege ca nicio parte a jobului nu este simpla. Aceasta acomodare este platita zilnic si poate sa dureze 1-7 zile iar dupa ea jobul este considerat ca fiind sigur.
- TRAINING etapa in care vei invata sa devii fotomodel de exemplu dar si fotograf asistent, aceasta etapa fiind permanenta deoarece vei invata lucruri noi in fiecare zi.
Chestionarul pe care il completezi are 2 aspecte si este indicat sa citesti toate detaliile pentru a intelege optiunile deoarece cu cat ai mai multe optiuni cu atat castigi mai bine si cu cat ai mai putine cu atat castigi mai putin totodata fiind chemata mai des sau mai rar in cazul unui part time si neputand fi angajata full time pentru optiuni reduse:
- Intrebarile din stanga care ofera o remuneratie de 10-50 lei/ora si care sunt obligatorii pentru a putea lucra ca Team Player deoarece aceste detalii sunt detalii pe care le executa orice fotomodel atunci cand este pregatita pentru o sedinta foto si bineinteles le executa si fotograful atunci cand pregateste un fotomodel pentru o sedinta foto.
- Optiunile din dreapta care sunt optiunile fotomodelelor care pozeaza dupa ce au fost aranjate folosindu-se optiunile din partea stanga, optiuni care pot aduce un plus orar de pana la 50 lei (astfel impreuna cu aceste optiuni se poate ajunge cumulat la un venit de (10-100 lei/ora)
In functie de aceste aspecte retributia teamplayerului nu este fixa ea fiind data de calulul (numar de ore lucrate) x (retributie pe ora) + (prime de succes). Astfel la o zi de munca de 8 ore retributia este intre 80 lei si 800 lei + prime in functie de ce se face in acel interval de 8 ore.
In urma trainingurilor anterioare au fost observate cateva elemente intelese gresit:
- Publicul - Nu exista spectatori la sedintele foto din mai mule motive. Fotomodelele sunt aranjate in mod diferit de cum se vede in poze, Team Playerii pot exemplifica detalii uitate de Fotomodele, Fotografii au nevoie de relaxare pentru a face o munca artistica, etc. si nimeni nu are chef de privitori neavizati si neexperimentati.
- Sediul - Foarte multe persoane intreaba unde este sediul. Sediul la cel putin 90% din firmele din Romania este intr-un apartament de bloc. Sediul este dpdv legal locatia de corespondenta pentru ANAF si Camera de comert. Studioul foto nu este sediul firmei ci este un punct de lucru care poate fi proprietatea firmei, proprietate privata sau inchiriat pe termen lung sau scurt si este sau nu o Locatie pentru Sedinte Foto. Scopul intrebarii fiind legalitatea activitatii. Dpdv legal un Fotograf poate lucra cu sau fara personalitate juridica astfel fie ca exista sau nu un sediu sunt disponibile variante legale deoarece un Fotograf este un creator de drepturi de autor la fel ca un Scriitor, Pictor, Muzician, etc. Majoritatea Fotografilor lucreaza in ambele variante.

Date si optiuni personale (optiunile cu VERDE sunt minim necesare):

Asistenta Fotografie - Raspunsurile colorate in ROSU, sau o alta resedinta decat cele listate fac imposibila colaborarea pentru acest tip de job

 • Puteti realiza un make-up primar? (veti realiza asta in training-urile modelelor, ora in care realizati un make-up, fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca make-up-ul nu dureaza o ora, in contracte se va uza de MUA profesionist, pe care insa il puteti ajuta)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata cu rochie? (tinuta obligatorie in traininguri)
  DA NU
 • Puteti sta incaltata cu patofi cu toc? (minim 8 cm, tinuta obligatorie in traininguri)
  DA NU
 • Puteti privi o activitate in mod profesional daca vi se vede bustul in scop exemplificativ pentru a arata unor modele incepatoare pozitiile (aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei) sau in scopul de a fi aranjata pe bust in mod exemplificativ, de catre un fotograf barbat si/sau alte persoane feminine care sunt in perioada de Acomodare, atunci cand asistati la un training (aceasta ora fiind retribuita cu 30 lei) sau puteti aranja o persoana pe bust atunci cand asistati la o sedinta foto comerciala (aceasta ora fiind retribuita cu 40 lei)? (acest lucru fiind necesar deoarece modelele sunt aranjate pe toata suprafata vizibila a corpului)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata in costum de baie? (in mod exemplificativ in cadrul training-urilor fotomodelelor, aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca ati fost vazuta si numai 5 min)
  DA NU
 • Puteti lucra imbracata in lenjerie intima? (in mod exemplificativ in cadrul training-urilor fotomodelelor, aceasta ora fiind retribuita cu 20 lei, chiar daca ati fost vazuta si numai 5 min)
  DA NU
 • Puteti privi o activitate in mod profesional daca sunteti vazuta fara chilot in scop exemplificativ pentru a arata unor modele incepatoare pozitiile (aceasta ora fiind retribuita cu 30 lei) sau in scopul de a fi aranjata in zona bazinului in mod exemplificativ, de catre un fotograf barbat si vazuta de modele incepatoare atunci cand asistati la un training (aceasta ora fiind retribuita cu 40 lei) si puteti aranja o persoana in zona bazinului atunci cand asistati la o sedinta foto comerciala (aceasta ora fiind retribuita cu 50 lei)? (acest lucru fiind necesar deoarece modelele sunt aranjate pe toata suprafata vizibila a corpului)
  DA NUOfertele disponibile pentru raspunsurile din aceasta coloana:

- Asistenta Fotografie

Parttime - 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 lei/ora - salariu echivalent 100-400 lei/zi (2-8 ore/zi)

Fulltime - minim 40 ore/saptamana - 5, 10, 20, 30, 40, 50, 60 lei/ora - salariu echivalent 50-320 lei/zi (2-8 ore/zi)

Pentru pozitia de Asistenta Fotografie resedintele nu pot fi decat cele listate. Asistenta Fotografie Fulltime va numai din Constanta.

Pe langa sedintele foto pentru Cataloage, pot exemplifica ca asistenta fotografie si la urmatoarele tipuri de sedinte foto pentru Calendare:

 • LINGE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei in lenjerie intima.
 • TOPLE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei topless.
 • NUDE LADY
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei nud.
 • LINGE MALE
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu barbati in lenjerie intima.
 • NUDE MALE
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu barbati nud.
 • LINGE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei si barbati in lenjerie intima.
 • TOPLE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu femei si barbati topless, fiind retribuita cu un bonus de 10 de lei/ora peste tipul de baza.
 • NUDE DUOS
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotograii cu femei si barbati nud, fiind retribuita cu un bonus de 10 de lei/ora peste tipul de baza.
 • SARUTURI 1
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu saruturi intre o femeie si alta femeie, fiind retribuita cu un bonus de 20 de lei/ora peste tipul de baza.
 • SARUTURI 2
  Pot exemplifica ca asistenta fotografie la realizarea de fotografii cu saruturi intre o femeie si un barbat, fiind retribuita cu un bonus de 20 de lei/ora peste tipul de baza.