Aplicatie Promoter onStreet/onLine la Xpro Models

ATENTIE: Pentru moment nu cautam promoteri. Necesarul nostru este complet. Aceasta aplicatie trebuie lasata doar daca urmariti sa lucrati ca asistent manager. Va multumim pentru intelegere.
Xpro Models srl cauta Promoter - Scouter pentru actiuni de recrutare fotomodele

Avantaje:
- Posibilitati de avansare ca Promoter FullTime, Asistenta Foto PartTime, Asistenta Foto FullTime, Asistenta Manager Full Time;
- Program flexibil (ideal pentru studente) intr-un cuantum de minim 10 - maxim 20 ore/saptamana;
- Posibilitati de participare ca fotomodel, asistenta foto, asistent manager in contracte;
- Training Platit compus din o zi Acomodare si o zi Promoting;
- Retributie 5-10 lei/ora, in functie de tipul activitatii;
- Plata lunar sau bilunar.

Promoter onStreet - Atentie! Nu puteti lucra ca promoter daca resedinta dvs. nu este in Constanta

 • Puteti lucra imbracata cu rochie? (chiar si iarna, tinand cont ca nu stati afara mai mult de 3 minute)
  DA NU
 • Puteti lucra cu patofi cu toc? (minim 8 cm)
  DA NU
 • Puteti privi aceasta activitate in mod profesional daca vi se vede bustul in scop exemplificativ, de catre un fotograf barbat si alte persoane feminine care sunt chestionate pentru interview, atunci cand faceti promoting? (acest lucru fiind necesar in mod exemplificativ, cu caracter de suport pentru modelele incepatoare, deoarece modelele vor fi vazute la fel, datorita faptului ca majoritatea vestimentatiilor feminine pun accentul pe decolteu si modelele sunt aranjate pe toata suprafata vizibila a corpului)
  DA NUOfertele disponibile pentru raspunsurile din aceasta coloana:

- Promoter onStreet - minim 40% din luna (minim 2 zile/saptamana de 4-8 ore/zi) - Parttime - 5, 10 lei/ora - salariu echivalent 30-80 lei/zi (4-8 ore/zi).

Promoter onLine - este necesara doar o discutie pe Facebook.

 • ON - LINE
  Vreau sa aplic pentru Promoter onLine

Pentru a lucra ca Promoter onLine trebuie sa gasiti fete care doresc sa pozeze ca modele si sa le trimiteti la un interview.
Pentru acest serviciu esti platit(a) cu 10 lei pentru fiecare fata care vine la interview si cu un plus de 20 lei sau de 40 lei pentru fiecare fata care este acceptata si incepe training-ul pentru a colabora.

Orice fata care doreste sa lucreze cu noi ca model, trebuie sa completeze un chestionar de model si sa faca un training gratuit la noi. Acest training se compune din Acomodare si Bodytraining si optional din Facetraining si Portfolio.
Daca lucrezi cu noi ca promoter online esti platit(a) pentru fetele care vin la chestionar si pentru fetele care continua cu acomodarea.